Praktyczny i zabawny przewodnik
idealny dla początkujących kawoszy, a także dla najbardziej wymagających miłośników kawy.
Czy wiesz, że kawa jest drugim po wodzie najczęściej spożywanym napojem na świecie? Ile krajów zajmuje się zbieraniem i obróbką ziaren? Jak długą drogę musi pokonać ziarno, by od rolnika, przez palarnię, trafić w ręce baristy?
Poznaj sekrety baristów
·naucz się prawidłowych sposobów mielenia kawy, tak by wydobyć głęboki smak w zależności od sposobu jej przyrządzania
· wybierz najlepszy dla siebie ekspres do kawy
· odbierz prawdziwą lekcję latte art.
Wydobądź najlepszy aromat z każdego ziarna
Sébastien Racineux
trener baristów i nauczyciel przedmiotów ścisłych. Założyciel organizacji Espressologie i laureat drugiego miejsca w konkursie French Brewers Cup 2012.
Chung-Leng Tran
fotograf i barista. Mistrz French Brewers Cup 2012.
idealny dla początkujących kawoszy, a także dla najbardziej wymagających miłośników kawy.
Czy wiesz, że kawa jest drugim po wodzie najczęściej spożywanym napojem na świecie? Ile krajów zajmuje się zbieraniem i obróbką ziaren? Jak długą drogę musi pokonać ziarno, by od rolnika, przez palarnię, trafić w ręce baristy?
Poznaj sekrety baristów
·naucz się prawidłowych sposobów mielenia kawy, tak by wydobyć głęboki smak w zależności od sposobu jej przyrządzania
· wybierz najlepszy dla siebie ekspres do kawy
· odbierz prawdziwą lekcję latte art.
Wydobądź najlepszy aromat z każdego ziarna
Sébastien Racineux
trener baristów i nauczyciel przedmiotów ścisłych. Założyciel organizacji Espressologie i laureat drugiego miejsca w konkursie French Brewers Cup 2012.
Chung-Leng Tran
fotograf i barista. Mistrz French Brewers Cup 2012.
Komentarze czytelników
Pozostaw komentarz...
Komentarze nie są potwierdzone zakupem