Sabina Francuz jest miłośniczką zdrowego stylu życia, a także autorką wielu przepisów kulinarnych. To specjalistka w tworzeniu domowych wypieków. Francuz opracowała nieskomplikowane receptury umożliwiające przygotowanie pieczywa we własnym domu.
Sabina Francuz – poradnik o domowych wypiekach
Debiut literacki Sabiny Francuz to książka pod tytułem „Mąka i woda”. Jest to poradnik kulinarny, w którym autorka przedstawia, w jaki sposób można cieszyć się domowymi wypiekami i tworzyć pyszne chleby, bułki, bagietki, chałki, a także słodkości, bez potrzeby posiadania specjalistycznego sprzętu czy dużej wiedzy oraz doświadczenia.
Przygotowanie chleba w zaciszu domowym
Sabina Francuz w swoim poradniku kulinarnym umieściła wyjątkowe przepisy, które mogą zaskoczyć, nawet najlepszych mistrzów piekarniczych. To proste receptury, oparte na starannie przygotowanym zakwasie i składnikach, które można bez trudu znaleźć na pólkach sklepowych. Nieskomplikowane przepisy na domowe wypieki tej autorki zawierają tabele kaloryczne.
Informacje o sortowaniu:
sortowanie wg Popularności: Produkty są sortowane według popularności na podstawie kilku czynników: liczby zakupów, ilości i wartości wystawionych ocen, zainteresowania użytkowników mierzonych dodaniem produktu do koszyka lub ulubionych.
sortowanie wg Cena - od najniższej: Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najniższej do najwyższej.
sortowanie wg Cena - od najwyższej: Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najwyższej do najniższej.
sortowanie wg Od najnowszych: Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najnowsze tytuły, które dopiero trafiły do sprzedaży lub będą dostępne w najbliższym czasie
sortowanie wg Od najstarszych: Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najstarsze tytuły.