Powiedz nam, co myślisz!
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Zaloguj się, aby dodać opinię
Irena
19/05/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Kolejna dawka przepisów od Marty Dymek! Kobieta, która zaskakuje swoimi pomysłami kulinarnymi. Dzięki niej, odkryłam kiedy, co i jak gotować. Tym razem zachęca nas do tradycyjnych polskich dań z małym urozmaiceniem. Świetna sprawa!
Basia
19/05/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Nie masz pomysłu na obiad? Lubisz polską kuchnię, ale jest dla Ciebie za tłusta? Przekonaj się, że nie tylko tłuste, mięsne potrawy są tradycją polskiej kuchni. Najlepszym tego przykładem są potrawy wiosenne - barszcz czerwony, młoda kapustka i wszystkie nowalijki, a zimą - kiszona kapusta i ogórki. Ale jak to połączyć, jak to przygotować? Tu podpowiada Marta Dymek w swojej książce „Jadłonomia po polsku".
Jadłonomaniaczka
19/05/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Świetna książka kulinarna. Jestem wierną fanką Jadłonomii i kolekcjonuje wszystkie książki po kolei! Również i tej nie może braknąć na mojej półce :D
Anonimowy użytkownik
25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Świetna książka kulinarna. Jestem wierną fanką Jadłonomii i kolekcjonuje wszystkie książki po kolei! Również i tej nie może braknąć na mojej półce :D
Anonimowy użytkownik
25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Nie masz pomysłu na obiad? Lubisz polską kuchnię, ale jest dla Ciebie za tłusta? Przekonaj się, że nie tylko tłuste, mięsne potrawy są tradycją polskiej kuchni. Najlepszym tego przykładem są potrawy wiosenne - barszcz czerwony, młoda kapustka i wszystkie nowalijki, a zimą - kiszona kapusta i ogórki. Ale jak to połączyć, jak to przygotować? Tu podpowiada Marta Dymek w swojej książce „Jadłonomia po polsku".
Anonimowy użytkownik
25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Kolejna dawka przepisów od Marty Dymek! Kobieta, która zaskakuje swoimi pomysłami kulinarnymi. Dzięki niej, odkryłam kiedy, co i jak gotować. Tym razem zachęca nas do tradycyjnych polskich dań z małym urozmaiceniem. Świetna sprawa!
Sylwia
19/05/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Ksiażka laduje do zbiorku literatury kulinarnej. Ogrom swieżych i ciekawych przepisów. Polecam każdemu! Nawet miłośnikom mięsa, którzy będą mogli posmakować smaczenj kuchni wege :)
Ewelina Goryczko
19/05/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
"Jadłonomia" to książka nie tylko dla wegetarian i wegan, to świetna kulinarna podróż dla wszystkich, którzy cenią urozmiconą dietę, pełną świeżych warzyw i kiszonek. Tradycyjne polskie dania w nowej, roślinnej odsłonie! :)
Jadzia
19/05/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Zdecydowanie najlepsza książka z przepisami na tradycyjne potrawy, ale w innym wydaniu! Pani Marta ma głowę pełną świetych pomysłów, które nie kosztują fortuny i są dostępne w każdym sklepie. Polecam z całego serca.
Magdalena Kopania
19/05/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Bezapelacyjnie książka, której potrzebowałam, z której będę korzystać, którą będę się inspirować i zachwycać przez jeszcze bardzo długi czas! "Jadłonomia po polsku" to coś czego potrzebowałam. Znalazłam tu masę fantastycznych przepisów, dzięki którym z łatwością będę mogła trzymać się swojej bezmięsnej diety. Przy okazji poznałam parę fajnych sztuczek, które pozwalają zaoszczędzić mnóstwo czasu w kuchni. Jak dla mnie ta książka kucharska to strzał w 10!