Tradycje kulinarne Japonii


Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Tradycje kulinarne Japonii

Oprawa: Kartonowa Foliowana
Liczba stron: 174
Wydawnictwo: Hanami
29,90 21,10

Do koszyka
oszczędzasz: 8,80

Zamówienie wyślemy 2020-04-02


Pakiety

+ =
Cena pakietu:
79,80 51,04
Do koszyka
oszczędzasz: 28,76

 

Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...