Giovanni Ballarini od 2008 roku jest przewodniczącym Włoskiej Akademii Kuchni. Początkowo był nauczycielem na Uniwersytecie Camerino, a następnie pełnił funkcję profesora na Uniwersytecie w Parmie, gdzie od 2004 roku jest już emerytowanym profesorem. Jego akademicka działalność badawcza skupiała się m.in. na roli potraw w ludzkim żywieniu, także z perspekrywy ewolucji
Informacje o sortowaniu:
sortowanie wg Popularności: Produkty są sortowane według popularności na podstawie kilku czynników: liczby zakupów, ilości i wartości wystawionych ocen, zainteresowania użytkowników mierzonych dodaniem produktu do koszyka lub ulubionych.
sortowanie wg Cena - od najniższej: Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najniższej do najwyższej.
sortowanie wg Cena - od najwyższej: Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najwyższej do najniższej.
sortowanie wg Od najnowszych: Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najnowsze tytuły, które dopiero trafiły do sprzedaży lub będą dostępne w najbliższym czasie
sortowanie wg Od najstarszych: Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najstarsze tytuły.