Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku 90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich


Durst Markus, Iding Doris, Wafler Johanna

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku 90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich

Oprawa twarda
Liczba stron: 144
Wydawnictwo: Purana
49,98 33,95

Do koszyka
oszczędzasz: 16,03

Zamówienie wyślemy 2021-04-21


Pakiety

+ =
Cena pakietu:
99,88 63,89
Do koszyka
oszczędzasz: 35,99

 

Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół.
Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne.
Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku.
Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...