Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny Magda Gessler Książka
Wydawnictwo: | Znak Literanova |
Rodzaj oprawy: | Okładka twarda |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 248 |
Format: | 205x260 |
Rok wydania: | 2013 |


Szczegółowe informacje na temat książki Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny
Wydawnictwo: | Znak Literanova |
EAN: | 9788324024865 |
Autor: | Magda Gessler |
Rodzaj oprawy: | Okładka twarda |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 248 |
Format: | 205x260 |
Rok wydania: | 2013 |
Data premiery: | 2013-11-04 |
Język wydania: | polski |
Podmiot odpowiedzialny: | Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o. Tadeusza Kościuszki 37 30-105 Kraków PL e-mail: [email protected] |
Zainspiruj się podobnymi wyborami
Podobne do Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny
Inne książki Magda Gessler
Oceny i recenzje książki Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny
Magda Gessler szturmem wdarła się do ekstraligi polskich celebrytów. Jej zdolności kulinarne stały się inspiracją dla setek Polaków, którzy za jej namową i po obejrzeniu jej programów, zmieniają sposób odżywania, odświeżają swoje domowe posiłki, z wielką dbałością dobierają składniki i skrupulatnie rozliczają się z pięknego podania przygotowanych dań.Moda na kuchenne rewolucje sięgnęła daleko poza mury odwiedzanych przez Gessler restauracji, wpływając na to, co i jak jadają Polacy.
Każdy, choć odrobinę zainteresowany tym, co je, słyszał kiedyś nazwisko Gessler. To nazwisko, połączone z imieniem Magda, mówi niemal wszystko. Na co dzień znana restauratorka. Jak piszą w Internecie jest właścicielką i współwłaścicielką kilkunastu restauracji. Od kilku lat prowadzi polską wersję programu „Kuchenne koszmary" zatytułowaną „Kuchenne rewolucje" oraz jest jurorką w polskiej edycji MasterChefa. Zdecydowanie więc nie może narzekać na nudę, a na kuchni powinna się znać. Dlatego z wielką przyjemnością sięgnęłam po jej najnowszą książkę kucharską, zatytułowaną „Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny". Co odnalazłam w jej wnętrzu? Czy mnie czymś zaskoczyła? Czy czuję się usatysfakcjonowana? By się tego dowiedzieć, należy zapoznać się z poniższym tekstem.
Każdy, choć odrobinę zainteresowany tym, co je, słyszał kiedyś nazwisko Gessler. To nazwisko, połączone z imieniem Magda, mówi niemal wszystko. Na co dzień znana restauratorka. Jak piszą w Internecie jest właścicielką i współwłaścicielką kilkunastu restauracji. Od kilku lat prowadzi polską wersję programu „Kuchenne koszmary" zatytułowaną „Kuchenne rewolucje" oraz jest jurorką w polskiej edycji MasterChefa. Zdecydowanie więc nie może narzekać na nudę, a na kuchni powinna się znać. Dlatego z wielką przyjemnością sięgnęłam po jej najnowszą książkę kucharską, zatytułowaną „Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny". Co odnalazłam w jej wnętrzu? Czy mnie czymś zaskoczyła? Czy czuję się usatysfakcjonowana? By się tego dowiedzieć, należy zapoznać się z poniższym tekstem.
Magda Gessler szturmem wdarła się do ekstraligi polskich celebrytów. Jej zdolności kulinarne stały się inspiracją dla setek Polaków, którzy za jej namową i po obejrzeniu jej programów, zmieniają sposób odżywania, odświeżają swoje domowe posiłki, z wielką dbałością dobierają składniki i skrupulatnie rozliczają się z pięknego podania przygotowanych dań.Moda na kuchenne rewolucje sięgnęła daleko poza mury odwiedzanych przez Gessler restauracji, wpływając na to, co i jak jadają Polacy.