Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Franciszek Wolski

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Oprawa miękka
Liczba stron: 64
Wydawnictwo: Arystoteles
7,86

7,86 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

13,44 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-04-29

 

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
• informacje o historii wędzenia;
• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem