Grill Przysmaki przyrządzanie na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

Jewgieniewicz Poljetajew Konstantin, Jurewicz Perszin Paweł

Grill Przysmaki przyrządzanie na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

Oprawa twarda
Liczba stron: 208
Wydawnictwo: Rea
32,65

49,90 zł (-35%) - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

49,90 zł (-35%) - cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-05-20

 

Książka podpowie Ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
- jak wybierać przyprawy i produkty
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.

300 przepisów + 1000 przydatnych rad

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem