Powiedz nam, co myślisz!
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Zaloguj się, aby dodać opinię
Joanna Słonka
19/05/2016
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Jo Robinson to jedna ze sławniejszych specjalistek od żywności. Jej głównym zainteresowaniem nie jest przyrządzaniem intrygujących, dziwnych, niekonwencjonalnych potraw, jak w przypadku innych kucharzy. Nie jest jej celem też tworzeniem jadłospisów dla osób, które chcą zrzucić zbędne kilogramy, jak w książkach znanych dietetyków. Choć obie z wyżej wymienionych elementów pojawiają się w jej książce, jednak jest to produkt uboczny. Autorka skupia się na witaminach i minerałach, które znajdują się w żywności. Można napisać, że jest to książka o chemii.
Anonimowy użytkownik
25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Jo Robinson to jedna ze sławniejszych specjalistek od żywności. Jej głównym zainteresowaniem nie jest przyrządzaniem intrygujących, dziwnych, niekonwencjonalnych potraw, jak w przypadku innych kucharzy. Nie jest jej celem też tworzeniem jadłospisów dla osób, które chcą zrzucić zbędne kilogramy, jak w książkach znanych dietetyków. Choć obie z wyżej wymienionych elementów pojawiają się w jej książce, jednak jest to produkt uboczny. Autorka skupia się na witaminach i minerałach, które znajdują się w żywności. Można napisać, że jest to książka o chemii.