Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Zrób to sam

Egon Binder

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Zrób to sam

Oprawa miękka
Liczba stron: 120
Wydawnictwo: Multico
16,43

16,26 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

29,90 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-05-09

 

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.
Wytwarzanie dymu, Piece i komory wędzarnicze, Wędzenie mięsa i kiełbas, Wędzenie ryb.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem