Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Franz Siegfried Wagner

Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

7.0

(2 oceny) wspólnie z

Oprawa twarda
Liczba stron: 136
Wydawnictwo: Multico
19,23

19,23 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

35,00 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!

 

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.

Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
• 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety

Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem