Jadłonomia Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan


Marta Dymek

Jadłonomia Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan

Oprawa twarda
Liczba stron: 282
Wydawnictwo: Dwie Siostry
49,90 27,55

Do koszyka
oszczędzasz: 22,35

Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!


Pakiety

+ =
Cena pakietu:
99,80 57,49
Do koszyka
oszczędzasz: 42,31

 

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Polecane tytuły

Materiały o książce


Wywiad z autorką

Instagram

 

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...