Szafran mięta i kardamon Zioła i przyprawy w kuchni Samar Khanafer Książka
Wydawnictwo: | Buchmann |
Rodzaj oprawy: | Okładka twarda |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 240 |
Format: | 220x280mm |
Rok wydania: | 2019 |
Szczegółowe informacje na temat książki Szafran mięta i kardamon Zioła i przyprawy w kuchni
Wydawnictwo: | Buchmann |
EAN: | 9788328050273 |
Autor: | Samar Khanafer |
Rodzaj oprawy: | Okładka twarda |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 240 |
Format: | 220x280mm |
Rok wydania: | 2019 |
Data premiery: | 2018-10-29 |
Podmiot odpowiedzialny: | Grupa wydawnicza FOKSAL Sp. z o.o. Marszałkowska 116/122 00-017 Warszawa PL e-mail: [email protected] |
Podobne do Szafran mięta i kardamon Zioła i przyprawy w kuchni
Inne książki Samar Khanafer
Oceny i recenzje książki Szafran mięta i kardamon Zioła i przyprawy w kuchni
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Przyprawy mają moc! To one nadają daniu wyrazistości i smaku, a także dodają wiele rozkoszy. Niecodzienne połączenia smakowe i wiele ciekawych informacji o przyprawach. Bardzo fajny pomysł ułożenia przepisów zgodnie z kalendarzem! To jest duże ułatwienie w kuchni. Serdeczni polecam.
Wcześniej używałam tylko wegety i magii, nic dziwnego, że moi domownicy nie chcieli jeść tego co ugotowałam. Dostałam tę książkę na urodziny i odkryłam jak wiele prostych potraw może dobrze smakować za sprawą ziół i przypraw. Na moim parapecie w kuchni od tego czasu znajduje się skrzynka z ziołami: bazylią, rozmarynem, miętą, tymiankiem, pietruszką itd. Świetna książka dla chcących tak jak ja urozmaicić swoje dania i zaskoczyć najbliższych.
Super wykonana książka, solidnie, w dobrej tonacji kolorów. Inspirujące przepisy i mądre porady, a do tego faktycznie można z niej gotować, bo składniki dań, na które masz ochotę są akurat dostępne w sklepach, na targach i nie kosztują majątku! To bardzo ważne przy wyborze książki kucharskiej.
Super wykonana książka, solidnie, w dobrej tonacji kolorów. Inspirujące przepisy i mądre porady, a do tego faktycznie można z niej gotować, bo składniki dań, na które masz ochotę są akurat dostępne w sklepach, na targach i nie kosztują majątku! To bardzo ważne przy wyborze książki kucharskiej.
Wcześniej używałam tylko wegety i magii, nic dziwnego, że moi domownicy nie chcieli jeść tego co ugotowałam. Dostałam tę książkę na urodziny i odkryłam jak wiele prostych potraw może dobrze smakować za sprawą ziół i przypraw. Na moim parapecie w kuchni od tego czasu znajduje się skrzynka z ziołami: bazylią, rozmarynem, miętą, tymiankiem, pietruszką itd. Świetna książka dla chcących tak jak ja urozmaicić swoje dania i zaskoczyć najbliższych.
Przyprawy mają moc! To one nadają daniu wyrazistości i smaku, a także dodają wiele rozkoszy. Niecodzienne połączenia smakowe i wiele ciekawych informacji o przyprawach. Bardzo fajny pomysł ułożenia przepisów zgodnie z kalendarzem! To jest duże ułatwienie w kuchni. Serdeczni polecam.