Ewa gotuje Ewa Wachowicz Książka
Wydawnictwo: | Promiss |
Rodzaj oprawy: | Okładka twarda |
Wydanie: | trzecie |
Liczba stron: | 186 |
Format: | 160x235mm |
Rok wydania: | 2018 |
Podobne do Ewa gotuje
Szczegółowe informacje na temat książki Ewa gotuje
Wydawnictwo: | Promiss |
EAN: | 9788360169018 |
Autor: | Ewa Wachowicz |
Rodzaj oprawy: | Okładka twarda |
Wydanie: | trzecie |
Liczba stron: | 186 |
Format: | 160x235mm |
Rok wydania: | 2018 |
Metody dostawy
Typ wysyłki | Do 298,99 zł | Od 299,00 zł |
---|---|---|
|
7,99 zł | 0,00 zł |
|
10,99 zł | 0,00 zł |
|
12,99 zł | 0,00 zł |
|
14,99 zł | 0,00 zł |
|
14,99 zł | 0,00 zł |
Płatność przy odbiorze | +5 zł | +5 zł |
Typ wysyłki Partnerskie punkty odbioru |
do 29,98 zł | do 59,99 zł | od 60,00 zł | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Gdańsk | |||||||||
Gdańsk – ul. Kartuska 195 A/12 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Gdańsk – ul. Obrońców Wybrzeża 3A lok U5A | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Bydgoszcz | |||||||||
Bydgoszcz – Jerzego Rupniewskiego 11 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Białystok | |||||||||
Białystok – ul. Legionowa 9/1/lok. 29 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Białystok – ul. Warszawska 79 lok. 6 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Częstochowa | |||||||||
Częstochowa – Fonte ul. Jasnogórska 48/1 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Częstochowa – ul. Michałowskiego 11/13 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Gdynia | |||||||||
Gdynia – ul. Krasickiego 10 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Gorzów Wielkopolski | |||||||||
Gorzów Wielkopolski – ul. Garbary 18 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Kraków | |||||||||
Kraków – Przejście podz. Rakowicka i Wita Stwosza | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Kraków – ul. Mitery 8 (obok Kalwaryjskiej) | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Kraków – Nowa Huta, Os. Teatralne 33a | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Kraków – ul. Urzędnicza 30/Lokal | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Kraków – ul. Witosa 39 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Olsztyn | |||||||||
Olsztyn – Punkt Partnerski WIN-CIN ul. Jagielończyka 38 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Poznań | |||||||||
Poznań – Głogowska 60 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Rzeszów | |||||||||
Rzeszów – ul. Podwisłocze 2B/3 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Wrocław | |||||||||
Wrocław – ul. Tęczowa 25 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Wrocław – Tadeusza Kościuszki 49 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Warszawa | |||||||||
Warszawa – ul. Ogrodowa 13/29 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Warszawa – al. Jana Pawła II 61/226 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Warszawa – al. Niepodległości 76/78/111 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Warszawa – ul. Ratuszowa 11 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Kłaj | |||||||||
Kłaj – KŁAJ 650/7 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Skawina | |||||||||
Skawina – Panattoni Park III, ul. Majdzika 15 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Lublin | |||||||||
Lublin – ul. Nadbystrzycka 39 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Łódź | |||||||||
Łódź – Plac Barlickiego BOKS 135 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Ząbki | |||||||||
Ząbki – ul. Hugona Kołłątaja 8A | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł |
Inne książki Ewa Wachowicz
Inne książki z kategorii Kuchnia i diety
Oceny i recenzje książki Ewa gotuje
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Zaprezentowana książka pt. ''Ewa Gotuje'' jest zbiorem kulinarnych podróży i prezentacji przepisów pochodzących z jej autorskiego programu.Inspiracją do napisania tej oto książki jest pasja autorki do gotowania oraz przekazywania swojej wiedzy kulinarnej czytelnikowi.Swój warsztat kulinarny możemy kształtować każdego dnia i uzupełniać go wiedzą zawartą w przedstawionej książce.Książka składa się z VIII następującej treści:I: Przed obiadem: Domowy chleb, pasty kanapkowe: z makreli, jajeczna, serowa, z awokado, sos tzatziki, chipsy selerowe.II: Zupy: Ogórkowa bez sporów, prowansalska selerowa, kapuściana na sylwetkę, z brokułów, krem z migdałami i bryndzą, orientalna zupa rybna.III: Kurcze pieczone i nie tylko: Kura na patyku, ryż, sałatka z winegretem, glazurowane skrzydełka z rusztu, kurze paluszki w orzechach z dipem, wątróbka drobiowa z jabłkiem, indyk z migdałami, pierś indycza w ziołach prowansalskich i buraczki w talarki.IV: Dla mięsożerców: Cielęcina w kurkach, gałuszki i brokuły z czosnkiem, gulasz z nutką Orientu i kaszą gryczaną, zrazy wołowew pomidorach, ziemniaki pieczone w mundurkach i mizeria, hamburgery na zdrowie.V: Ryby: Panga w niebieskim sosie, sałatka i purée ziemniaczane, pstrąg na sposób morski, łosoś w jarzynach, ryba w jogurcie, tilapia na ''pierzynce'' z porów.VI: Dla tych, którzy mięsa nie jedzą: Pesto z makaronem, szaszłyki z tofu, pizza Margherita, jaja sadzone na śmietanie, jaja faszerowane, pierogi, naleśniki.VII: W świątecznym podarunku: Wielkanoc: Pieczeń bieszczadzka, baba z Klęczan, Wigilia: Barszcz zakwaszany w samą porę, karp, kapusta z grzybami, ziemniaczki à la młode, kasza z grzybami,Sylwester: Bigos, żurek wiejski na śniadanie.VIII: Desery: Ciasto pełne śliwek, grzebyczki, czekoladowe serce i czekoladowe muf finki, ciasteczka ryżowe, ''Rzeszowiak'', bajkowy torcik jabłkowy, tort czekoladowo- orzechowy, ciasteczka orzechowe, krem cytrynowy, ciasto cytrynowe, mus czekoladowy.Pani Ewa podkreśla ważną rolę stylu gotowania, sposoby podawania dań, estetyka oraz dekoracja stołu.''Ewa gotuje'' to książka, która jest przeznaczona dla każdego czytelnika chcącego poznać początki tworzenia polskich potraw: sałatki, przysmaki, sosy, ciasta i ciasteczka.Przepisy i potrawy są stale urozmaicane poprzez unowocześnianie: pasty kanapkowe, chipsy selerowe, sosy.W trakcie realizacji programu ''Ewa gotuje'' autorka nas zabiera, nas w podróż na egotyczną wyspę Sri Lanka, spełniając, przy tym swoje marzenia dotyczące poznania przypraw w ich naturalnym środowisku.Ciekawostką pozytywną, która przyciągnie, tutaj czytelnika jest historia poznania przypraw opowiedziana i przekazana w adekwatny i prosty sposób przez Panią Ewę.Zapoznając, się z tą pozycją książkową poznamy również ekipę realizującą program ''Ewa gotuje''.Fantastyczne wykonane zdjęcia potraw wykonanych przez Panią Ewę, które znajdują się w tej książce, zobrazują, że gotować można w każdym miejscu.Książka posiada 200 stron oraz twardą oprawą.Zachęcam do przeczytania tej kulinarnej książki.
Zaprezentowana książka pt. ''Ewa Gotuje'' jest zbiorem kulinarnych podróży i prezentacji przepisów pochodzących z jej autorskiego programu.Inspiracją do napisania tej oto książki jest pasja autorki do gotowania oraz przekazywania swojej wiedzy kulinarnej czytelnikowi.Swój warsztat kulinarny możemy kształtować każdego dnia i uzupełniać go wiedzą zawartą w przedstawionej książce.Książka składa się z VIII następującej treści:I: Przed obiadem: Domowy chleb, pasty kanapkowe: z makreli, jajeczna, serowa, z awokado, sos tzatziki, chipsy selerowe.II: Zupy: Ogórkowa bez sporów, prowansalska selerowa, kapuściana na sylwetkę, z brokułów, krem z migdałami i bryndzą, orientalna zupa rybna.III: Kurcze pieczone i nie tylko: Kura na patyku, ryż, sałatka z winegretem, glazurowane skrzydełka z rusztu, kurze paluszki w orzechach z dipem, wątróbka drobiowa z jabłkiem, indyk z migdałami, pierś indycza w ziołach prowansalskich i buraczki w talarki.IV: Dla mięsożerców: Cielęcina w kurkach, gałuszki i brokuły z czosnkiem, gulasz z nutką Orientu i kaszą gryczaną, zrazy wołowew pomidorach, ziemniaki pieczone w mundurkach i mizeria, hamburgery na zdrowie.V: Ryby: Panga w niebieskim sosie, sałatka i purée ziemniaczane, pstrąg na sposób morski, łosoś w jarzynach, ryba w jogurcie, tilapia na ''pierzynce'' z porów.VI: Dla tych, którzy mięsa nie jedzą: Pesto z makaronem, szaszłyki z tofu, pizza Margherita, jaja sadzone na śmietanie, jaja faszerowane, pierogi, naleśniki.VII: W świątecznym podarunku: Wielkanoc: Pieczeń bieszczadzka, baba z Klęczan, Wigilia: Barszcz zakwaszany w samą porę, karp, kapusta z grzybami, ziemniaczki à la młode, kasza z grzybami,Sylwester: Bigos, żurek wiejski na śniadanie.VIII: Desery: Ciasto pełne śliwek, grzebyczki, czekoladowe serce i czekoladowe muf finki, ciasteczka ryżowe, ''Rzeszowiak'', bajkowy torcik jabłkowy, tort czekoladowo- orzechowy, ciasteczka orzechowe, krem cytrynowy, ciasto cytrynowe, mus czekoladowy.Pani Ewa podkreśla ważną rolę stylu gotowania, sposoby podawania dań, estetyka oraz dekoracja stołu.''Ewa gotuje'' to książka, która jest przeznaczona dla każdego czytelnika chcącego poznać początki tworzenia polskich potraw: sałatki, przysmaki, sosy, ciasta i ciasteczka.Przepisy i potrawy są stale urozmaicane poprzez unowocześnianie: pasty kanapkowe, chipsy selerowe, sosy.W trakcie realizacji programu ''Ewa gotuje'' autorka nas zabiera, nas w podróż na egotyczną wyspę Sri Lanka, spełniając, przy tym swoje marzenia dotyczące poznania przypraw w ich naturalnym środowisku.Ciekawostką pozytywną, która przyciągnie, tutaj czytelnika jest historia poznania przypraw opowiedziana i przekazana w adekwatny i prosty sposób przez Panią Ewę.Zapoznając, się z tą pozycją książkową poznamy również ekipę realizującą program ''Ewa gotuje''.Fantastyczne wykonane zdjęcia potraw wykonanych przez Panią Ewę, które znajdują się w tej książce, zobrazują, że gotować można w każdym miejscu.Książka posiada 200 stron oraz twardą oprawą.Zachęcam do przeczytania tej kulinarnej książki.
Zaprezentowana książka pt. ''Ewa Gotuje'' jest zbiorem kulinarnych podróży i prezentacji przepisów pochodzących z jej autorskiego programu.Inspiracją do napisania tej oto książki jest pasja autorki do gotowania oraz przekazywania swojej wiedzy kulinarnej czytelnikowi.Swój warsztat kulinarny możemy kształtować każdego dnia i uzupełniać go wiedzą zawartą w przedstawionej książce.Książka składa się z VIII następującej treści:I: Przed obiadem: Domowy chleb, pasty kanapkowe: z makreli, jajeczna, serowa, z awokado, sos tzatziki, chipsy selerowe.II: Zupy: Ogórkowa bez sporów, prowansalska selerowa, kapuściana na sylwetkę, z brokułów, krem z migdałami i bryndzą, orientalna zupa rybna.III: Kurcze pieczone i nie tylko: Kura na patyku, ryż, sałatka z winegretem, glazurowane skrzydełka z rusztu, kurze paluszki w orzechach z dipem, wątróbka drobiowa z jabłkiem, indyk z migdałami, pierś indycza w ziołach prowansalskich i buraczki w talarki.IV: Dla mięsożerców: Cielęcina w kurkach, gałuszki i brokuły z czosnkiem, gulasz z nutką Orientu i kaszą gryczaną, zrazy wołowew pomidorach, ziemniaki pieczone w mundurkach i mizeria, hamburgery na zdrowie.V: Ryby: Panga w niebieskim sosie, sałatka i purée ziemniaczane, pstrąg na sposób morski, łosoś w jarzynach, ryba w jogurcie, tilapia na ''pierzynce'' z porów.VI: Dla tych, którzy mięsa nie jedzą: Pesto z makaronem, szaszłyki z tofu, pizza Margherita, jaja sadzone na śmietanie, jaja faszerowane, pierogi, naleśniki.VII: W świątecznym podarunku: Wielkanoc: Pieczeń bieszczadzka, baba z Klęczan, Wigilia: Barszcz zakwaszany w samą porę, karp, kapusta z grzybami, ziemniaczki à la młode, kasza z grzybami,Sylwester: Bigos, żurek wiejski na śniadanie.VIII: Desery: Ciasto pełne śliwek, grzebyczki, czekoladowe serce i czekoladowe muf finki, ciasteczka ryżowe, ''Rzeszowiak'', bajkowy torcik jabłkowy, tort czekoladowo- orzechowy, ciasteczka orzechowe, krem cytrynowy, ciasto cytrynowe, mus czekoladowy.Pani Ewa podkreśla ważną rolę stylu gotowania, sposoby podawania dań, estetyka oraz dekoracja stołu.''Ewa gotuje'' to książka, która jest przeznaczona dla każdego czytelnika chcącego poznać początki tworzenia polskich potraw: sałatki, przysmaki, sosy, ciasta i ciasteczka.Przepisy i potrawy są stale urozmaicane poprzez unowocześnianie: pasty kanapkowe, chipsy selerowe, sosy.W trakcie realizacji programu ''Ewa gotuje'' autorka nas zabiera, nas w podróż na egotyczną wyspę Sri Lanka, spełniając, przy tym swoje marzenia dotyczące poznania przypraw w ich naturalnym środowisku.Ciekawostką pozytywną, która przyciągnie, tutaj czytelnika jest historia poznania przypraw opowiedziana i przekazana w adekwatny i prosty sposób przez Panią Ewę.Zapoznając, się z tą pozycją książkową poznamy również ekipę realizującą program ''Ewa gotuje''.Fantastyczne wykonane zdjęcia potraw wykonanych przez Panią Ewę, które znajdują się w tej książce, zobrazują, że gotować można w każdym miejscu.Książka posiada 200 stron oraz twardą oprawą.Zachęcam do przeczytania tej kulinarnej książki.
Zaprezentowana książka pt. ''Ewa Gotuje'' jest zbiorem kulinarnych podróży i prezentacji przepisów pochodzących z jej autorskiego programu.Inspiracją do napisania tej oto książki jest pasja autorki do gotowania oraz przekazywania swojej wiedzy kulinarnej czytelnikowi.Swój warsztat kulinarny możemy kształtować każdego dnia i uzupełniać go wiedzą zawartą w przedstawionej książce.Książka składa się z VIII następującej treści:I: Przed obiadem: Domowy chleb, pasty kanapkowe: z makreli, jajeczna, serowa, z awokado, sos tzatziki, chipsy selerowe.II: Zupy: Ogórkowa bez sporów, prowansalska selerowa, kapuściana na sylwetkę, z brokułów, krem z migdałami i bryndzą, orientalna zupa rybna.III: Kurcze pieczone i nie tylko: Kura na patyku, ryż, sałatka z winegretem, glazurowane skrzydełka z rusztu, kurze paluszki w orzechach z dipem, wątróbka drobiowa z jabłkiem, indyk z migdałami, pierś indycza w ziołach prowansalskich i buraczki w talarki.IV: Dla mięsożerców: Cielęcina w kurkach, gałuszki i brokuły z czosnkiem, gulasz z nutką Orientu i kaszą gryczaną, zrazy wołowew pomidorach, ziemniaki pieczone w mundurkach i mizeria, hamburgery na zdrowie.V: Ryby: Panga w niebieskim sosie, sałatka i purée ziemniaczane, pstrąg na sposób morski, łosoś w jarzynach, ryba w jogurcie, tilapia na ''pierzynce'' z porów.VI: Dla tych, którzy mięsa nie jedzą: Pesto z makaronem, szaszłyki z tofu, pizza Margherita, jaja sadzone na śmietanie, jaja faszerowane, pierogi, naleśniki.VII: W świątecznym podarunku: Wielkanoc: Pieczeń bieszczadzka, baba z Klęczan, Wigilia: Barszcz zakwaszany w samą porę, karp, kapusta z grzybami, ziemniaczki à la młode, kasza z grzybami,Sylwester: Bigos, żurek wiejski na śniadanie.VIII: Desery: Ciasto pełne śliwek, grzebyczki, czekoladowe serce i czekoladowe muf finki, ciasteczka ryżowe, ''Rzeszowiak'', bajkowy torcik jabłkowy, tort czekoladowo- orzechowy, ciasteczka orzechowe, krem cytrynowy, ciasto cytrynowe, mus czekoladowy.Pani Ewa podkreśla ważną rolę stylu gotowania, sposoby podawania dań, estetyka oraz dekoracja stołu.''Ewa gotuje'' to książka, która jest przeznaczona dla każdego czytelnika chcącego poznać początki tworzenia polskich potraw: sałatki, przysmaki, sosy, ciasta i ciasteczka.Przepisy i potrawy są stale urozmaicane poprzez unowocześnianie: pasty kanapkowe, chipsy selerowe, sosy.W trakcie realizacji programu ''Ewa gotuje'' autorka nas zabiera, nas w podróż na egotyczną wyspę Sri Lanka, spełniając, przy tym swoje marzenia dotyczące poznania przypraw w ich naturalnym środowisku.Ciekawostką pozytywną, która przyciągnie, tutaj czytelnika jest historia poznania przypraw opowiedziana i przekazana w adekwatny i prosty sposób przez Panią Ewę.Zapoznając, się z tą pozycją książkową poznamy również ekipę realizującą program ''Ewa gotuje''.Fantastyczne wykonane zdjęcia potraw wykonanych przez Panią Ewę, które znajdują się w tej książce, zobrazują, że gotować można w każdym miejscu.Książka posiada 200 stron oraz twardą oprawą.Zachęcam do przeczytania tej kulinarnej książki.