Konto

Ewa gotuje Ewa Wachowicz Książka

Ewa gotuje
Chwilowo niedostępny
34,65 zł
46,20 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Promiss
Rodzaj oprawy: Okładka twarda
Wydanie: trzecie
Liczba stron: 186
Format: 160x235mm
Rok wydania: 2018
Zobacz więcej

Podobne do Ewa gotuje

Lubię dzielić się przepisami, dlatego postanowiłam stanąć przed kamerą i opowiedzieć o mych kulinarnych tajemnicach. Bardzo szybko zrozumiałam jednak, że telewizja jest medium ulotnym. I że jeśli chcę na dłużej pozostać w pamięci potomnych, muszę …

Szczegółowe informacje na temat książki Ewa gotuje

Wydawnictwo: Promiss
EAN: 9788360169018
Autor: Ewa Wachowicz
Rodzaj oprawy: Okładka twarda
Wydanie: trzecie
Liczba stron: 186
Format: 160x235mm
Rok wydania: 2018

Metody dostawy

Typ wysyłki Do 298,99 zł Od 299,00 zł
Automat GLS Punkt GLS
Automat GLS Punkt GLS
7,99 zł 0,00 zł
Poczta Polska Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka DPD Pickup
Poczta Polska Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka DPD Pickup
10,99 zł 0,00 zł
Kurier GLS
Kurier GLS
12,99 zł 0,00 zł
Poczta Polska - Kurier 48 Kurier - DPD InPost Kurier
Poczta Polska - Kurier 48 Kurier - DPD InPost Kurier
14,99 zł 0,00 zł
InPost Paczkomat 24/7
InPost Paczkomat 24/7
14,99 zł 0,00 zł
Płatność przy odbiorze +5 zł +5 zł
Typ wysyłki
Partnerskie punkty odbioru
do 29,98 zł do 59,99 zł od 60,00 zł
Gdańsk
Gdańsk – ul. Kartuska 195 A/12 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Gdańsk – ul. Obrońców Wybrzeża 3A lok U5A 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Bydgoszcz
Bydgoszcz – Jerzego Rupniewskiego 11 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Białystok
Białystok – ul. Legionowa 9/1/lok. 29 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Białystok – ul. Warszawska 79 lok. 6 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Częstochowa
Częstochowa – Fonte ul. Jasnogórska 48/1 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Częstochowa – ul. Michałowskiego 11/13 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Gdynia
Gdynia – ul. Krasickiego 10 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Gorzów Wielkopolski
Gorzów Wielkopolski – ul. Garbary 18 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Kraków
Kraków – Przejście podz. Rakowicka i Wita Stwosza 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Kraków – ul. Mitery 8 (obok Kalwaryjskiej) 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Kraków – Nowa Huta, Os. Teatralne 33a 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Kraków – ul. Urzędnicza 30/Lokal 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Kraków – ul. Witosa 39 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Olsztyn
Olsztyn – Punkt Partnerski WIN-CIN ul. Jagielończyka 38 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Poznań
Poznań – Głogowska 60 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Rzeszów
Rzeszów – ul. Podwisłocze 2B/3 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Wrocław
Wrocław – ul. Tęczowa 25 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Wrocław – Tadeusza Kościuszki 49 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Warszawa
Warszawa – ul. Ogrodowa 13/29 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Warszawa – al. Jana Pawła II 61/226 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Warszawa – al. Niepodległości 76/78/111 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Warszawa – ul. Ratuszowa 11 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Kłaj
Kłaj – KŁAJ 650/7 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Skawina
Skawina – Panattoni Park III, ul. Majdzika 15 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Lublin
Lublin – ul. Nadbystrzycka 39 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Łódź
Łódź – Plac Barlickiego BOKS 135 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł
Ząbki
Ząbki – ul. Hugona Kołłątaja 8A 5,99 zł 3,99 zł 0,00 zł

Inne książki Ewa Wachowicz

Inne książki z kategorii Kuchnia i diety

Oceny i recenzje książki Ewa gotuje

Średnia ocen:
6.90 /10
Liczba ocen:
10
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Anna S 21/08/2023
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Zaprezentowana książka pt. ''Ewa Gotuje'' jest zbiorem kulinarnych podróży i prezentacji przepisów pochodzących z jej autorskiego programu.Inspiracją do napisania tej oto książki jest pasja autorki do gotowania oraz przekazywania swojej wiedzy kulinarnej czytelnikowi.Swój warsztat kulinarny możemy kształtować każdego dnia i uzupełniać go wiedzą zawartą w przedstawionej książce.Książka składa się z VIII następującej treści:I: Przed obiadem: Domowy chleb, pasty kanapkowe: z makreli, jajeczna, serowa, z awokado, sos tzatziki, chipsy selerowe.II: Zupy: Ogórkowa bez sporów, prowansalska selerowa, kapuściana na sylwetkę, z brokułów, krem z migdałami i bryndzą, orientalna zupa rybna.III: Kurcze pieczone i nie tylko: Kura na patyku, ryż, sałatka z winegretem, glazurowane skrzydełka z rusztu, kurze paluszki w orzechach z dipem, wątróbka drobiowa z jabłkiem, indyk z migdałami, pierś indycza w ziołach prowansalskich i buraczki w talarki.IV: Dla mięsożerców: Cielęcina w kurkach, gałuszki i brokuły z czosnkiem, gulasz z nutką Orientu i kaszą gryczaną, zrazy wołowew pomidorach, ziemniaki pieczone w mundurkach i mizeria, hamburgery na zdrowie.V: Ryby: Panga w niebieskim sosie, sałatka i purée ziemniaczane, pstrąg na sposób morski, łosoś w jarzynach, ryba w jogurcie, tilapia na ''pierzynce'' z porów.VI: Dla tych, którzy mięsa nie jedzą: Pesto z makaronem, szaszłyki z tofu, pizza Margherita, jaja sadzone na śmietanie, jaja faszerowane, pierogi, naleśniki.VII: W świątecznym podarunku: Wielkanoc: Pieczeń bieszczadzka, baba z Klęczan, Wigilia: Barszcz zakwaszany w samą porę, karp, kapusta z grzybami, ziemniaczki à la młode, kasza z grzybami,Sylwester: Bigos, żurek wiejski na śniadanie.VIII: Desery: Ciasto pełne śliwek, grzebyczki, czekoladowe serce i czekoladowe muf finki, ciasteczka ryżowe, ''Rzeszowiak'', bajkowy torcik jabłkowy, tort czekoladowo- orzechowy, ciasteczka orzechowe, krem cytrynowy, ciasto cytrynowe, mus czekoladowy.Pani Ewa podkreśla ważną rolę stylu gotowania, sposoby podawania dań, estetyka oraz dekoracja stołu.''Ewa gotuje'' to książka, która jest przeznaczona dla każdego czytelnika chcącego poznać początki tworzenia polskich potraw: sałatki, przysmaki, sosy, ciasta i ciasteczka.Przepisy i potrawy są stale urozmaicane poprzez unowocześnianie: pasty kanapkowe, chipsy selerowe, sosy.W trakcie realizacji programu ''Ewa gotuje'' autorka nas zabiera, nas w podróż na egotyczną wyspę Sri Lanka, spełniając, przy tym swoje marzenia dotyczące poznania przypraw w ich naturalnym środowisku.Ciekawostką pozytywną, która przyciągnie, tutaj czytelnika jest historia poznania przypraw opowiedziana i przekazana w adekwatny i prosty sposób przez Panią Ewę.Zapoznając, się z tą pozycją książkową poznamy również ekipę realizującą program ''Ewa gotuje''.Fantastyczne wykonane zdjęcia potraw wykonanych przez Panią Ewę, które znajdują się w tej książce, zobrazują, że gotować można w każdym miejscu.Książka posiada 200 stron oraz twardą oprawą.Zachęcam do przeczytania tej kulinarnej książki.

Anonimowy użytkownik 25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Zaprezentowana książka pt. ''Ewa Gotuje'' jest zbiorem kulinarnych podróży i prezentacji przepisów pochodzących z jej autorskiego programu.Inspiracją do napisania tej oto książki jest pasja autorki do gotowania oraz przekazywania swojej wiedzy kulinarnej czytelnikowi.Swój warsztat kulinarny możemy kształtować każdego dnia i uzupełniać go wiedzą zawartą w przedstawionej książce.Książka składa się z VIII następującej treści:I: Przed obiadem: Domowy chleb, pasty kanapkowe: z makreli, jajeczna, serowa, z awokado, sos tzatziki, chipsy selerowe.II: Zupy: Ogórkowa bez sporów, prowansalska selerowa, kapuściana na sylwetkę, z brokułów, krem z migdałami i bryndzą, orientalna zupa rybna.III: Kurcze pieczone i nie tylko: Kura na patyku, ryż, sałatka z winegretem, glazurowane skrzydełka z rusztu, kurze paluszki w orzechach z dipem, wątróbka drobiowa z jabłkiem, indyk z migdałami, pierś indycza w ziołach prowansalskich i buraczki w talarki.IV: Dla mięsożerców: Cielęcina w kurkach, gałuszki i brokuły z czosnkiem, gulasz z nutką Orientu i kaszą gryczaną, zrazy wołowew pomidorach, ziemniaki pieczone w mundurkach i mizeria, hamburgery na zdrowie.V: Ryby: Panga w niebieskim sosie, sałatka i purée ziemniaczane, pstrąg na sposób morski, łosoś w jarzynach, ryba w jogurcie, tilapia na ''pierzynce'' z porów.VI: Dla tych, którzy mięsa nie jedzą: Pesto z makaronem, szaszłyki z tofu, pizza Margherita, jaja sadzone na śmietanie, jaja faszerowane, pierogi, naleśniki.VII: W świątecznym podarunku: Wielkanoc: Pieczeń bieszczadzka, baba z Klęczan, Wigilia: Barszcz zakwaszany w samą porę, karp, kapusta z grzybami, ziemniaczki à la młode, kasza z grzybami,Sylwester: Bigos, żurek wiejski na śniadanie.VIII: Desery: Ciasto pełne śliwek, grzebyczki, czekoladowe serce i czekoladowe muf finki, ciasteczka ryżowe, ''Rzeszowiak'', bajkowy torcik jabłkowy, tort czekoladowo- orzechowy, ciasteczka orzechowe, krem cytrynowy, ciasto cytrynowe, mus czekoladowy.Pani Ewa podkreśla ważną rolę stylu gotowania, sposoby podawania dań, estetyka oraz dekoracja stołu.''Ewa gotuje'' to książka, która jest przeznaczona dla każdego czytelnika chcącego poznać początki tworzenia polskich potraw: sałatki, przysmaki, sosy, ciasta i ciasteczka.Przepisy i potrawy są stale urozmaicane poprzez unowocześnianie: pasty kanapkowe, chipsy selerowe, sosy.W trakcie realizacji programu ''Ewa gotuje'' autorka nas zabiera, nas w podróż na egotyczną wyspę Sri Lanka, spełniając, przy tym swoje marzenia dotyczące poznania przypraw w ich naturalnym środowisku.Ciekawostką pozytywną, która przyciągnie, tutaj czytelnika jest historia poznania przypraw opowiedziana i przekazana w adekwatny i prosty sposób przez Panią Ewę.Zapoznając, się z tą pozycją książkową poznamy również ekipę realizującą program ''Ewa gotuje''.Fantastyczne wykonane zdjęcia potraw wykonanych przez Panią Ewę, które znajdują się w tej książce, zobrazują, że gotować można w każdym miejscu.Książka posiada 200 stron oraz twardą oprawą.Zachęcam do przeczytania tej kulinarnej książki.

Anna S 21/08/2023
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Zaprezentowana książka pt. ''Ewa Gotuje'' jest zbiorem kulinarnych podróży i prezentacji przepisów pochodzących z jej autorskiego programu.Inspiracją do napisania tej oto książki jest pasja autorki do gotowania oraz przekazywania swojej wiedzy kulinarnej czytelnikowi.Swój warsztat kulinarny możemy kształtować każdego dnia i uzupełniać go wiedzą zawartą w przedstawionej książce.Książka składa się z VIII następującej treści:I: Przed obiadem: Domowy chleb, pasty kanapkowe: z makreli, jajeczna, serowa, z awokado, sos tzatziki, chipsy selerowe.II: Zupy: Ogórkowa bez sporów, prowansalska selerowa, kapuściana na sylwetkę, z brokułów, krem z migdałami i bryndzą, orientalna zupa rybna.III: Kurcze pieczone i nie tylko: Kura na patyku, ryż, sałatka z winegretem, glazurowane skrzydełka z rusztu, kurze paluszki w orzechach z dipem, wątróbka drobiowa z jabłkiem, indyk z migdałami, pierś indycza w ziołach prowansalskich i buraczki w talarki.IV: Dla mięsożerców: Cielęcina w kurkach, gałuszki i brokuły z czosnkiem, gulasz z nutką Orientu i kaszą gryczaną, zrazy wołowew pomidorach, ziemniaki pieczone w mundurkach i mizeria, hamburgery na zdrowie.V: Ryby: Panga w niebieskim sosie, sałatka i purée ziemniaczane, pstrąg na sposób morski, łosoś w jarzynach, ryba w jogurcie, tilapia na ''pierzynce'' z porów.VI: Dla tych, którzy mięsa nie jedzą: Pesto z makaronem, szaszłyki z tofu, pizza Margherita, jaja sadzone na śmietanie, jaja faszerowane, pierogi, naleśniki.VII: W świątecznym podarunku: Wielkanoc: Pieczeń bieszczadzka, baba z Klęczan, Wigilia: Barszcz zakwaszany w samą porę, karp, kapusta z grzybami, ziemniaczki à la młode, kasza z grzybami,Sylwester: Bigos, żurek wiejski na śniadanie.VIII: Desery: Ciasto pełne śliwek, grzebyczki, czekoladowe serce i czekoladowe muf finki, ciasteczka ryżowe, ''Rzeszowiak'', bajkowy torcik jabłkowy, tort czekoladowo- orzechowy, ciasteczka orzechowe, krem cytrynowy, ciasto cytrynowe, mus czekoladowy.Pani Ewa podkreśla ważną rolę stylu gotowania, sposoby podawania dań, estetyka oraz dekoracja stołu.''Ewa gotuje'' to książka, która jest przeznaczona dla każdego czytelnika chcącego poznać początki tworzenia polskich potraw: sałatki, przysmaki, sosy, ciasta i ciasteczka.Przepisy i potrawy są stale urozmaicane poprzez unowocześnianie: pasty kanapkowe, chipsy selerowe, sosy.W trakcie realizacji programu ''Ewa gotuje'' autorka nas zabiera, nas w podróż na egotyczną wyspę Sri Lanka, spełniając, przy tym swoje marzenia dotyczące poznania przypraw w ich naturalnym środowisku.Ciekawostką pozytywną, która przyciągnie, tutaj czytelnika jest historia poznania przypraw opowiedziana i przekazana w adekwatny i prosty sposób przez Panią Ewę.Zapoznając, się z tą pozycją książkową poznamy również ekipę realizującą program ''Ewa gotuje''.Fantastyczne wykonane zdjęcia potraw wykonanych przez Panią Ewę, które znajdują się w tej książce, zobrazują, że gotować można w każdym miejscu.Książka posiada 200 stron oraz twardą oprawą.Zachęcam do przeczytania tej kulinarnej książki.

Anonimowy użytkownik 25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Zaprezentowana książka pt. ''Ewa Gotuje'' jest zbiorem kulinarnych podróży i prezentacji przepisów pochodzących z jej autorskiego programu.Inspiracją do napisania tej oto książki jest pasja autorki do gotowania oraz przekazywania swojej wiedzy kulinarnej czytelnikowi.Swój warsztat kulinarny możemy kształtować każdego dnia i uzupełniać go wiedzą zawartą w przedstawionej książce.Książka składa się z VIII następującej treści:I: Przed obiadem: Domowy chleb, pasty kanapkowe: z makreli, jajeczna, serowa, z awokado, sos tzatziki, chipsy selerowe.II: Zupy: Ogórkowa bez sporów, prowansalska selerowa, kapuściana na sylwetkę, z brokułów, krem z migdałami i bryndzą, orientalna zupa rybna.III: Kurcze pieczone i nie tylko: Kura na patyku, ryż, sałatka z winegretem, glazurowane skrzydełka z rusztu, kurze paluszki w orzechach z dipem, wątróbka drobiowa z jabłkiem, indyk z migdałami, pierś indycza w ziołach prowansalskich i buraczki w talarki.IV: Dla mięsożerców: Cielęcina w kurkach, gałuszki i brokuły z czosnkiem, gulasz z nutką Orientu i kaszą gryczaną, zrazy wołowew pomidorach, ziemniaki pieczone w mundurkach i mizeria, hamburgery na zdrowie.V: Ryby: Panga w niebieskim sosie, sałatka i purée ziemniaczane, pstrąg na sposób morski, łosoś w jarzynach, ryba w jogurcie, tilapia na ''pierzynce'' z porów.VI: Dla tych, którzy mięsa nie jedzą: Pesto z makaronem, szaszłyki z tofu, pizza Margherita, jaja sadzone na śmietanie, jaja faszerowane, pierogi, naleśniki.VII: W świątecznym podarunku: Wielkanoc: Pieczeń bieszczadzka, baba z Klęczan, Wigilia: Barszcz zakwaszany w samą porę, karp, kapusta z grzybami, ziemniaczki à la młode, kasza z grzybami,Sylwester: Bigos, żurek wiejski na śniadanie.VIII: Desery: Ciasto pełne śliwek, grzebyczki, czekoladowe serce i czekoladowe muf finki, ciasteczka ryżowe, ''Rzeszowiak'', bajkowy torcik jabłkowy, tort czekoladowo- orzechowy, ciasteczka orzechowe, krem cytrynowy, ciasto cytrynowe, mus czekoladowy.Pani Ewa podkreśla ważną rolę stylu gotowania, sposoby podawania dań, estetyka oraz dekoracja stołu.''Ewa gotuje'' to książka, która jest przeznaczona dla każdego czytelnika chcącego poznać początki tworzenia polskich potraw: sałatki, przysmaki, sosy, ciasta i ciasteczka.Przepisy i potrawy są stale urozmaicane poprzez unowocześnianie: pasty kanapkowe, chipsy selerowe, sosy.W trakcie realizacji programu ''Ewa gotuje'' autorka nas zabiera, nas w podróż na egotyczną wyspę Sri Lanka, spełniając, przy tym swoje marzenia dotyczące poznania przypraw w ich naturalnym środowisku.Ciekawostką pozytywną, która przyciągnie, tutaj czytelnika jest historia poznania przypraw opowiedziana i przekazana w adekwatny i prosty sposób przez Panią Ewę.Zapoznając, się z tą pozycją książkową poznamy również ekipę realizującą program ''Ewa gotuje''.Fantastyczne wykonane zdjęcia potraw wykonanych przez Panią Ewę, które znajdują się w tej książce, zobrazują, że gotować można w każdym miejscu.Książka posiada 200 stron oraz twardą oprawą.Zachęcam do przeczytania tej kulinarnej książki.

Bestsellery

Z tego samego wydawnictwa

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Nowości, promocje, inspiracje – wszystko na Twoim mailu.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 89 zł.