Dalmacja Książka kucharska Robert Makłowicz Książka
| Wydawnictwo: | Wysoki Zamek |
| Rodzaj oprawy: | Okładka twarda |
| Liczba stron: | 200 |
| Format: | 19.0x25.0cm |
| Rok wydania: | 2023 |
Szczegółowe informacje na temat książki Dalmacja Książka kucharska
| Wydawnictwo: | Wysoki Zamek |
| EAN: | 9788396010742 |
| Autor: | Robert Makłowicz |
| Rodzaj oprawy: | Okładka twarda |
| Liczba stron: | 200 |
| Format: | 19.0x25.0cm |
| Rok wydania: | 2023 |
| Data premiery: | 2021-07-06 |
| Język wydania: | polski |
| Podmiot odpowiedzialny: | Wydawnictwo Wysoki Zamek Dzielskiego 2 lok. 225 31-420 Kraków PL e-mail: [email protected] |
Metody dostawy
| Typ wysyłki | Do 298,99 zł | Od 299,00 zł |
|---|---|---|
|
|
7,99 zł | 0,00 zł |
|
|
10,99 zł | 0,00 zł |
|
|
12,99 zł | 0,00 zł |
|
|
14,99 zł | 0,00 zł |
|
|
14,99 zł | 0,00 zł |
| Płatność przy odbiorze | +5 zł | +5 zł |
|
Typ wysyłki Partnerskie punkty odbioru |
do 29,98 zł | do 59,99 zł | od 60,00 zł | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Gdańsk | |||||||||
| Gdańsk – ul. Kartuska 195 A/12 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Gdańsk – ul. Obrońców Wybrzeża 3A lok U5A | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Bydgoszcz | |||||||||
| Bydgoszcz – Jerzego Rupniewskiego 11 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Białystok | |||||||||
| Białystok – ul. Legionowa 9/1/lok. 29 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Białystok – ul. Warszawska 79 lok. 6 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Częstochowa | |||||||||
| Częstochowa – Fonte ul. Jasnogórska 48/1 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Częstochowa – ul. Michałowskiego 11/13 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Gdynia | |||||||||
| Gdynia – ul. Krasickiego 10 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Gorzów Wielkopolski | |||||||||
| Gorzów Wielkopolski – ul. Garbary 18 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Kraków | |||||||||
| Kraków – Przejście podz. Rakowicka i Wita Stwosza | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Kraków – ul. Mitery 8 (obok Kalwaryjskiej) | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Kraków – Nowa Huta, Os. Teatralne 33a | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Kraków – ul. Urzędnicza 30/Lokal | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Kraków – ul. Witosa 39 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Olsztyn | |||||||||
| Olsztyn – Punkt Partnerski WIN-CIN ul. Jagielończyka 38 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Poznań | |||||||||
| Poznań – Głogowska 60 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Rzeszów | |||||||||
| Rzeszów – ul. Podwisłocze 2B/3 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Wrocław | |||||||||
| Wrocław – ul. Tęczowa 25 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Wrocław – Tadeusza Kościuszki 49 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Warszawa | |||||||||
| Warszawa – ul. Ogrodowa 13/29 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Warszawa – al. Jana Pawła II 61/226 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Warszawa – al. Niepodległości 76/78/111 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Warszawa – ul. Ratuszowa 11 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Kłaj | |||||||||
| Kłaj – KŁAJ 650/7 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Skawina | |||||||||
| Skawina – Panattoni Park III, ul. Majdzika 15 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Lublin | |||||||||
| Lublin – ul. Nadbystrzycka 39 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Łódź | |||||||||
| Łódź – Plac Barlickiego BOKS 135 | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
| Ząbki | |||||||||
| Ząbki – ul. Hugona Kołłątaja 8A | 5,99 zł | 3,99 zł | 0,00 zł | ||||||
Podobne do Dalmacja Książka kucharska
Inne książki Robert Makłowicz
Inne książki z kategorii Książki kucharskie
Oceny i recenzje książki Dalmacja Książka kucharska
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Autor książki pt. ''Dalmacja książka kucharska'' Pan Robert Makłowicz zaprasza Czytelnika w malowniczo kreatywną podróż w europejskie smaki Dalmacji.To jest druga książka Pana Roberta wydana w Wydawnictwie Wysoki Zamek przy współpracy merytorycznej Pana Jacka Tokarskiego.Książka ta obrazuje nam klimat, historię smaku podróży opowiedzianą słowami autora w interesujący sposób z użyciem zdrobnień w formie żartobliwej użytej również przy omawianiu potraw Dalmacji.Możemy poznać w niej 7 rozdziałów następującej treści: zimne i ciepłe przystawki, zupy, potrawy z ryżu i makaronu, owoce morza, mięsa, jarzyny i dodatki, desery.Przepisy Pana Roberta Makłowicza na, które warto, zwrócić uwagę w tej książce są, następujące:Krem z bakłażanów, owczy ser marynowany w winie, cukinie w czosnku, pasztet rybny, pasztet z tuńczyka, smażone oliwki, zupa rybna, panierowane sardynki, spaghetti w klasycznym sosie pomidorowym, dalmatyński gulasz, dalmatyńskie rolady, pieczona jagnięcina w winie, ziemniaki z włoską kapustą i porem, figowiec, figi w winie, tort z suszonych fig, naleśniki z migdałami, dalmatyńskie ciasto wielkanocne.Warto jest poznać dalmatyńską kuchnię, ponieważ autor zadbał o ujęcie każdego szczegółu dotyczącego kultury, historii zawartego na łamach 264 stron.Książka ta posłuży nie tylko jako przewodnik, ale cenne wskazówki autora, a przy tym barwny język, który tak bardzo cenię w momencie, kiedy prezentacji dań wykonywanych przez Pana Roberta Makłowicza.Elementem stanowiącym dodatek, który zachęci, do kupna są, pięknie zaprezentowane zdjęcia z podróży kulinarnej- Dalmacja, słowniczek kulinarny polsko - chorwacko- dalmatyński.Książka zawiera 264 strony, twarda oprawa, wydana została przez Wydawnictwo Wysoki Zamek, Kraków 2016.Zapraszam Cię Czytelniku w kulinarną dalmatyńską podróż wraz jej z autorem.Recenzja została zamieszczona na stronie Muzeum Książki Kucharskiejim. Stanisława Czernieckiego, przy czym należy zaznaczyć, że jest to jedyne w Polsce Muzeum Książki Kulinarnej, które znajduje się w województwie Małopolskim.Idealne miejsce na wypoczynek i odnalezienie ciszy wśród książek kulinarnych.
Autor książki pt. ''Dalmacja książka kucharska'' Pan Robert Makłowicz zaprasza Czytelnika w malowniczo kreatywną podróż w europejskie smaki Dalmacji.To jest druga książka Pana Roberta wydana w Wydawnictwie Wysoki Zamek przy współpracy merytorycznej Pana Jacka Tokarskiego.Książka ta obrazuje nam klimat, historię smaku podróży opowiedzianą słowami autora w interesujący sposób z użyciem zdrobnień w formie żartobliwej użytej również przy omawianiu potraw Dalmacji.Możemy poznać w niej 7 rozdziałów następującej treści: zimne i ciepłe przystawki, zupy, potrawy z ryżu i makaronu, owoce morza, mięsa, jarzyny i dodatki, desery.Przepisy Pana Roberta Makłowicza na, które warto, zwrócić uwagę w tej książce są, następujące:Krem z bakłażanów, owczy ser marynowany w winie, cukinie w czosnku, pasztet rybny, pasztet z tuńczyka, smażone oliwki, zupa rybna, panierowane sardynki, spaghetti w klasycznym sosie pomidorowym, dalmatyński gulasz, dalmatyńskie rolady, pieczona jagnięcina w winie, ziemniaki z włoską kapustą i porem, figowiec, figi w winie, tort z suszonych fig, naleśniki z migdałami, dalmatyńskie ciasto wielkanocne.Warto jest poznać dalmatyńską kuchnię, ponieważ autor zadbał o ujęcie każdego szczegółu dotyczącego kultury, historii zawartego na łamach 264 stron.Książka ta posłuży nie tylko jako przewodnik, ale cenne wskazówki autora, a przy tym barwny język, który tak bardzo cenię w momencie, kiedy prezentacji dań wykonywanych przez Pana Roberta Makłowicza.Elementem stanowiącym dodatek, który zachęci, do kupna są, pięknie zaprezentowane zdjęcia z podróży kulinarnej- Dalmacja, słowniczek kulinarny polsko - chorwacko- dalmatyński.Książka zawiera 264 strony, twarda oprawa, wydana została przez Wydawnictwo Wysoki Zamek, Kraków 2016.Zapraszam Cię Czytelniku w kulinarną dalmatyńską podróż wraz jej z autorem.Recenzja została zamieszczona na stronie Muzeum Książki Kucharskiejim. Stanisława Czernieckiego, przy czym należy zaznaczyć, że jest to jedyne w Polsce Muzeum Książki Kulinarnej, które znajduje się w województwie Małopolskim.Idealne miejsce na wypoczynek i odnalezienie ciszy wśród książek kulinarnych.
Autor książki pt. ''Dalmacja książka kucharska'' Pan Robert Makłowicz zaprasza Czytelnika w malowniczo kreatywną podróż w europejskie smaki Dalmacji.To jest druga książka Pana Roberta wydana w Wydawnictwie Wysoki Zamek przy współpracy merytorycznej Pana Jacka Tokarskiego.Książka ta obrazuje nam klimat, historię smaku podróży opowiedzianą słowami autora w interesujący sposób z użyciem zdrobnień w formie żartobliwej użytej również przy omawianiu potraw Dalmacji.Możemy poznać w niej 7 rozdziałów następującej treści: zimne i ciepłe przystawki, zupy, potrawy z ryżu i makaronu, owoce morza, mięsa, jarzyny i dodatki, desery.Przepisy Pana Roberta Makłowicza na, które warto, zwrócić uwagę w tej książce są, następujące:Krem z bakłażanów, owczy ser marynowany w winie, cukinie w czosnku, pasztet rybny, pasztet z tuńczyka, smażone oliwki, zupa rybna, panierowane sardynki, spaghetti w klasycznym sosie pomidorowym, dalmatyński gulasz, dalmatyńskie rolady, pieczona jagnięcina w winie, ziemniaki z włoską kapustą i porem, figowiec, figi w winie, tort z suszonych fig, naleśniki z migdałami, dalmatyńskie ciasto wielkanocne.Warto jest poznać dalmatyńską kuchnię, ponieważ autor zadbał o ujęcie każdego szczegółu dotyczącego kultury, historii zawartego na łamach 264 stron.Książka ta posłuży nie tylko jako przewodnik, ale cenne wskazówki autora, a przy tym barwny język, który tak bardzo cenię w momencie, kiedy prezentacji dań wykonywanych przez Pana Roberta Makłowicza.Elementem stanowiącym dodatek, który zachęci, do kupna są, pięknie zaprezentowane zdjęcia z podróży kulinarnej- Dalmacja, słowniczek kulinarny polsko - chorwacko- dalmatyński.Książka zawiera 264 strony, twarda oprawa, wydana została przez Wydawnictwo Wysoki Zamek, Kraków 2016.Zapraszam Cię Czytelniku w kulinarną dalmatyńską podróż wraz jej z autorem.Recenzja została zamieszczona na stronie Muzeum Książki Kucharskiejim. Stanisława Czernieckiego, przy czym należy zaznaczyć, że jest to jedyne w Polsce Muzeum Książki Kulinarnej, które znajduje się w województwie Małopolskim.Idealne miejsce na wypoczynek i odnalezienie ciszy wśród książek kulinarnych.
Autor książki pt. ''Dalmacja książka kucharska'' Pan Robert Makłowicz zaprasza Czytelnika w malowniczo kreatywną podróż w europejskie smaki Dalmacji.To jest druga książka Pana Roberta wydana w Wydawnictwie Wysoki Zamek przy współpracy merytorycznej Pana Jacka Tokarskiego.Książka ta obrazuje nam klimat, historię smaku podróży opowiedzianą słowami autora w interesujący sposób z użyciem zdrobnień w formie żartobliwej użytej również przy omawianiu potraw Dalmacji.Możemy poznać w niej 7 rozdziałów następującej treści: zimne i ciepłe przystawki, zupy, potrawy z ryżu i makaronu, owoce morza, mięsa, jarzyny i dodatki, desery.Przepisy Pana Roberta Makłowicza na, które warto, zwrócić uwagę w tej książce są, następujące:Krem z bakłażanów, owczy ser marynowany w winie, cukinie w czosnku, pasztet rybny, pasztet z tuńczyka, smażone oliwki, zupa rybna, panierowane sardynki, spaghetti w klasycznym sosie pomidorowym, dalmatyński gulasz, dalmatyńskie rolady, pieczona jagnięcina w winie, ziemniaki z włoską kapustą i porem, figowiec, figi w winie, tort z suszonych fig, naleśniki z migdałami, dalmatyńskie ciasto wielkanocne.Warto jest poznać dalmatyńską kuchnię, ponieważ autor zadbał o ujęcie każdego szczegółu dotyczącego kultury, historii zawartego na łamach 264 stron.Książka ta posłuży nie tylko jako przewodnik, ale cenne wskazówki autora, a przy tym barwny język, który tak bardzo cenię w momencie, kiedy prezentacji dań wykonywanych przez Pana Roberta Makłowicza.Elementem stanowiącym dodatek, który zachęci, do kupna są, pięknie zaprezentowane zdjęcia z podróży kulinarnej- Dalmacja, słowniczek kulinarny polsko - chorwacko- dalmatyński.Książka zawiera 264 strony, twarda oprawa, wydana została przez Wydawnictwo Wysoki Zamek, Kraków 2016.Zapraszam Cię Czytelniku w kulinarną dalmatyńską podróż wraz jej z autorem.Recenzja została zamieszczona na stronie Muzeum Książki Kucharskiejim. Stanisława Czernieckiego, przy czym należy zaznaczyć, że jest to jedyne w Polsce Muzeum Książki Kulinarnej, które znajduje się w województwie Małopolskim.Idealne miejsce na wypoczynek i odnalezienie ciszy wśród książek kulinarnych.