Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.
25,00 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
25,00 zł - sugerowana cena detaliczna
Chciałbyś, aby ta książka była dostępna w sprzedaży? Wpisz swój e-mail, powiadomimy Cię, jeśli będzie znów dostępna.
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.
Komentarze czytelników
Pozostaw komentarz...
Komentarze nie są potwierdzone zakupem