Wędzenie dla smakoszy

Cosima Bellersen Quirini

Wędzenie dla smakoszy

Broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 144
Wydawnictwo: Rea

34,90 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

34,90 zł - cena detaliczna

Chciałbyś, aby ta książka była dostępna w sprzedaży? Wpisz swój e-mail, powiadomimy Cię, jeśli będzie znów dostępna.

Powiadom mnie Powiadom mnie

 

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach
– Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować.
• Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
• Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
• Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki.
Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem