Żywienie w sporcie

Żywienie w sporcie

Oprawa miękka
Liczba stron: 370
Wydawnictwo: Edra Urban & Partner
64,50

64,50 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

129,00 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-06-19

 


W książce "Żywienie w sporcie" omówiono praktyczne wskazówki poparte dowodami naukowymi, które umożliwią poprawę wydolności fizycznej niezależnie od uprawianej dyscypliny sportowej?

Beth Van Fleet - zawodowa siatkarka plażowa, srebrna medalistka turnieju Norceca Beach Volleyball Circuit. Każdy sportowiec stosujący się do zawartych w książce zaleceń Dana Benardota może efektywniej trenować i rywalizować. W publikacji opisano wiele niezbędnych i praktycznych informacji, które pomogą całej drużynie i każdemu sportowcowi osiągać lepsze wyniki. Bob Larsen - wyróżniony w galerii sław USTFCCCA, współprzewodniczący Grupy Zadaniowej ds. Rejestru Trenerów USATF (USATF Coaches Registry Task Force). Podstawowym celem niniejszej książki jest zatem dostarczenie sportowcom i tym, którzy z nimi pracują, wiedzy, jak najlepiej dostosować żywienie do uprawianej dyscypliny sportu oraz w jaki sposób można uniknąć najczęstszych problemów zdrowotnych i urazów związanych z aktywnością fizyczną. Właściwe żywienie może znacznie wpłynąć na wydłużenie czasu kariery sportowca oraz poprawić jego zdrowie, osiągane wyniki sportowe i samopoczucie.

Ze Wstępu

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem