Wegańska spiżarnia Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa


Miyoko Schinner

Wegańska spiżarnia Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa

5.8

(4 oceny) wspólnie z

Oprawa twarda
Liczba stron: 224
Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece
59,90 33,56

Do koszyka
oszczędzasz: 26,34

Zamów teraz, wyślemy w poniedziałek.


Pakiety

+ =
Cena pakietu:
109,80 63,50
Do koszyka
oszczędzasz: 46,30

 

Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
– przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
– instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
– genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.

„Wegańska Spiżarnia” podnosi poprzeczkę w kuchni opartej na roślinach, pokazując, że weganizm to pełne głębokiego smaku dania i brak nudy na talerzu.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...