Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10 Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna


Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina

Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10 Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Oprawa miękka
Liczba stron: 308
Wydawnictwo: WSiP
43,05 32,52

Do koszyka
oszczędzasz: 10,53

Zamówienie wyślemy 2020-07-06

 

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...