PayPo – KUP TERAZ, ZAPŁAĆ PÓŹNIEJ!SZCZEGÓŁY>>
Konto

Chemia w pożywieniu Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą Grimm Hans-Ulrich Książka

Chemia w pożywieniu Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
40,88 zł
54,50 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Vital
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: drugie
Liczba stron: 352
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2021
Zobacz więcej

Podobne do Chemia w pożywieniu Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.

Szczegółowe informacje na temat książki Chemia w pożywieniu Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Wydawnictwo: Vital
EAN: 9788381689038
Autor: Grimm Hans-Ulrich
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: drugie
Liczba stron: 352
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2021
Data premiery: 2021-09-17
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwo Vital
Antoniuk Fabryczny 55/24
15-762 Białystok
PL
e-mail: [email protected]

Inne książki Grimm Hans-Ulrich

Oceny i recenzje książki Chemia w pożywieniu Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Nowości, promocje, inspiracje – wszystko na Twoim mailu.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 89 zł.