Zasady żywienia Podręcznik Część 1 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Dorota Czerwińska

Zasady żywienia Podręcznik Część 1 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Oprawa miękka
Liczba stron: 248
Wydawnictwo: WSiP
53,53

53,53 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

58,60 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-05-06

 

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).

Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem