Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10 Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner


Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina

Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10 Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner

Oprawa miękka
Liczba stron: 368
Wydawnictwo: WSiP
44,80 43,37

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2020-07-06

 

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...