Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6 Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz


Anna Kmiołek-Gizara

Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6 Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Oprawa miękka
Liczba stron: 248
Wydawnictwo: WSiP
43,00

Do koszyka

Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!

 

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.

Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...