Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1 Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1 Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Oprawa miękka
Liczba stron: 304
Wydawnictwo: WSiP
58,90

58,90 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

63,80 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-05-06

 

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem