Chemia w pożywieniu Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Grimm Hans-Ulrich

Chemia w pożywieniu Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Oprawa miękka
Liczba stron: 352
Wydawnictwo: Vital
35,64

32,90 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

54,50 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-05-20

 

Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.

Polecane tytuły

Materiały o książce


Ebook i Audiobook
dostępny na





Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem