PayPo – KUP TERAZ, ZAPŁAĆ PÓŹNIEJ!SZCZEGÓŁY>>

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna Flis Krystyna Procner Aleksand Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna
27,90 zł
37,20 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 18
Liczba stron: 296
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2009
Zobacz więcej
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Szczegółowe informacje na temat książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302028625
Autor: Flis Krystyna Procner Aleksand
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 18
Liczba stron: 296
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2009
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Oceny i recenzje książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość

Nowości

Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość