PayPo – KUP TERAZ, ZAPŁAĆ PÓŹNIEJ!SZCZEGÓŁY>>
Konto

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna Flis Krystyna Procner Aleksand Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna
27,90 zł
37,20 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 18
Liczba stron: 296
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2009
Zobacz więcej
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Szczegółowe informacje na temat książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302028625
Autor: Flis Krystyna Procner Aleksand
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 18
Liczba stron: 296
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2009
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Oceny i recenzje książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Nowości, promocje, inspiracje – wszystko na Twoim mailu.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 89 zł.