PayPo – KUP TERAZ, ZAPŁAĆ PÓŹNIEJ!SZCZEGÓŁY>>
Konto

Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna Książka

Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik
37,80 zł
50,40 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 384
Format: 165x240mm
Rok wydania: 2019
Zobacz więcej
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń. Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Szczegółowe informacje na temat książki Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302147364
Autor: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 384
Format: 165x240mm
Rok wydania: 2019
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Inne książki Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Oceny i recenzje książki Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Nowości, promocje, inspiracje – wszystko na Twoim mailu.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 89 zł.