Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1 Kwalifikacja T.6

Górska Lidia, Namysław Iwona

Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1 Kwalifikacja T.6

Oprawa miękka
Liczba stron: 400
Wydawnictwo: WSiP
57,14

57,14 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

61,70 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-05-07

 

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.
Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem