Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik Kwalifikacja T.15..2

Bilska Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik Kwalifikacja T.15..2

Oprawa miękka
Liczba stron: 216
Wydawnictwo: WSiP
42,25

42,25 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

47,10 zł - sugerowana cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-10-07

 

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem