Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów

Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów

Oprawa miękka
Liczba stron: 336
Wydawnictwo: Format-AB
37,35

33,95 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

39,00 zł - sugerowana cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-10-08

 

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem