Zielone smaki Kuchnia roślinna – liście, kwiaty, łodygi


Zielone smaki Kuchnia roślinna – liście, kwiaty, łodygi

Oprawa twarda
Liczba stron: 160
Wydawnictwo: Olimp Media
34,99 23,36

Do koszyka
oszczędzasz: 11,63

Zamówienie wyślemy 2019-07-22

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
79,89 53,30
Do koszyka
oszczędzasz: 26,59

 

Lubisz roślinną kuchnię, ale czy wiesz, co jesz? Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, korzenie, bulwy, kwiaty, nasiona... Tych zielonych jest całe mnóstwo: sałata i szpinak – to liście, brokuł to kwiat, awokado jest owocem, a kalarepa łodygą. Kuchnia oparta na zielonych warzywach i owocach może być bardzo smaczna i urozmaicona – wszystko zależy od sposobu przyrządzania.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisów na zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także przekąski ciepłe i zimne, zupy, dania obiadowe oraz desery i koktajle. Znajdziesz tu przepis na sałatkę ze szparagów i szpinaku, faszerowane ogórki, krem z brokułów, quiche z brukselką, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...