Usługi gastronomiczne Podręcznik Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3. Technikum

Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Usługi gastronomiczne Podręcznik Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3. Technikum

Oprawa miękka
Liczba stron: 496
Wydawnictwo: WSiP

56,20 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

56,20 zł - cena detaliczna

Chciałbyś, aby ta książka była dostępna w sprzedaży? Wpisz swój e-mail, powiadomimy Cię, jeśli będzie znów dostępna.

Powiadom mnie Powiadom mnie

 

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, systemów obsługi w zakładach gastronomicznych, wyposażenia do obsługi gości, przygotowania pracowników do obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej do obsługi gości, przebiegu obsługi gości w restauracji, metod obsługi gości, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, organizowanie szkoleń i konferencji, organizowanie przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem