Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3

Bożena Granecka-Wrzosek, Drogoń Witold

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3

Oprawa miękka
Liczba stron: 304
Wydawnictwo: WSiP
66,93

66,93 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

73,20 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Zamówienie wyślemy 2024-05-06

 

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem