Kuchnia PRL-u w Chicago Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

Czesław Chodkowski

Kuchnia PRL-u w Chicago Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

Oprawa twarda
Liczba stron: 312
Wydawnictwo: Graf_ika

56,00 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

56,00 zł - cena detaliczna

Chciałbyś, aby ta książka była dostępna w sprzedaży? Wpisz swój e-mail, powiadomimy Cię, jeśli będzie znów dostępna.

Powiadom mnie Powiadom mnie

 

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.

Polecane tytuły

Materiały o książce

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...

Komentarze nie są potwierdzone zakupem